Last Summer Outfit of 2016

90’s On Detour

kendall x gigi

Siden starten af sommer16 er 90’erne kommet snigende igen, ikke kun hos verdens-kendte modeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid, men også her i DK, hos insta’s hotteste IT-girls.

I denne anledning vil jeg altså lave mit første trend-orienterede indlæg og jeg vil give jer nogle tips til hvordan I kan få fat i den cool’ 90’er stil.

På trods af 90’ernes kropsideal der var all about skinny, så er det klart en alsidig trend som kommer de fleste kropstyper til gode, efter min mening, da det hele gerne må fitte lidt oversized, og så alligevel ikke, haha. Det jeg prøver at sige, er at der ikke nødvendigvis er noget der sidder “forkert”. Ment sådan, at sidder det stramt om brystet (me), taljen eller modsat, så er det helt okay. Føler du dig tilpas i det, ses det med det samme og så kan du sagtens slippe afsted med det, ligegyldigt din kropstype.

 

It’s All About Layers, Honey!

90's on detour

1. H&M Tee | 2. H&M Top | 3. H&M Studio AW Blonde Top | 4. Hofmann Desirella Top |

5. Maison Scocth Tee | 6. Hofmann Desirella Top

Trøjerne på ovenstående billede er essensen af 90’er stilen, basic tees med en spaghetti strop-top over har været virkelig in i denne sommer. Den langærmede blonde top under tees har vi endnu ikke set så meget til. Men det er helt klart en lige så essentiel del af 90’er stilen og vi kommer helt klart til at se en del mere til den i løbet af efteråret.

Allerede nu er den langærmede blondetrøje dog ved at dukke op så småt, og du kan gå ind på @amaliefischer’s insta og se den langærmede Hofmann stylet under en mega fed mørkeblå velour tee.

Et af oktober månedens Key-items man skal investere i, er helt klart den langærmede blondetrøje.

Selv køber jeg gerne den mørkeblå fra Hofmann, som snildt kan vendes til et aften outfit, stylet alene med nederdel eller bukser. Og derfor kan blondetrøjen altså bruges til mere end bare 90’er trenden, og vi ved alle at en god blondetrøje aldrig rigtig går af mode.

Håber indlægget var berigende og at I måske er blevet inspireret til at afprøve denne virkelig fede trend selv,

 

  Catch you later, SBG

 

 

Hold dig opdateret ved at følge med på FB lige HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last Summer Outfit of 2016