90's On Detour

Good Basics

Kender du det når du står roder gaderoben igennem, har måske en smule travlt, og opdager at den eneste trøje du rigtig gider at bruge, er til vask? Eller måske har du kun den knaldrøde trøje tilbage som bare slet ikke passer til de bukser du vil have på i dag? Eller også er der bare ikke noget der liige spiller den dag, i gaderoben..

Uanset årsagen, så har vi alle tøjkriser, nogle mere frustrerende end andre. Jeg har selv læst tusind forskellige guides til hvordan man kan forsøge at undgå dem, men har aldrig gjort noget ved det.

SÅ, jeg tænkte at jeg ville skubbe mig selv i gang (og måske jer) ved at give mig selv et overblik og lave en mere konkret løsning på tøjkriser.

good basics

 1. Hunkydory Rico Tee | 2. Hunkydory Jersey Kjole | 3. Hunkydory V-Tee | 4. Samsøe Samsøe Bukser | 5. Day Bukser | 6. Second Female Bukser | 7. Gestuz Bukser 

T-shirts og bukser der kan gå med de fleste farver og styles forskelligt, er åbenlyst nok nøglen til undgå tøjkriser. Men at sørge for at have dem i sin gaderobe er self en helt anden historie. Så.. Alle bukserne på ovenstående collage koster altså under 1000kr og kan som sagt styles ret forskelligt, og derved bruges til det meste man allerede har i gaderoben.

I kommer nok ikke til at se så meget til jeans herinde, da jeg afskyer dem. Altså de ser rigtig flotte ud på nogle mennesker, bare ikke til mig 🙂

Lavede engang den fejltagelse at købe nogle Acne jeans, som faktisk var ret lækre og sad godt, dog var de for store i anklerne, som alle jeans er på mig, og de overlevede måske en måned, så havde jeg revet hul på dem.. Jeans bliver bare aldrig komfortable på mig og de er ikke flatterende til min kropstype, så ja, der har I forklaringen.

Trøjerne er måske ikke de billigste jeg kunne have fundet MEN jeg er totalt forelsket i det bløde tekstil som Hunkydory bruger, hvilket gør at de falder flot på kroppen og er mega behagelige, som i min verden afgør hvorvidt noget er pengene værd.

Håber I kunne bruge indlægget og i så fald var det måske den sidste reprimande til at få løst jeres tøjkriser,

 

Catch you later, SBG

 

Hold dig opdateret ved at følge med på FB lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90's On Detour