My First Time

Last Summer Outfit of 2016

last summer

 

Her i min forstad er det altså temmelig koldt efterhånden, så ville ærligt nok ikke snige mig ned i shorts eller nederdel med fare for at blive forkølet. Vi er dog så tæt på efteråret, som man kan være i sen september måned, meeen så godt som for en uge siden, var det jo temmeligt lunt vejr, så mon ikke man kan krydse fingre og se om vejret tillader et af disse sæt?

Men med dette indlæg siger jeg for good  farvel til den danske sensommer, ses næste år, og goddag til efterårets regnvejr og blæst.

Er faldet totalt pladask for de her ASOS Ballerinaer, og da jeg for et par uger siden har fået “overstået” købet mine efterårs sko(det var virkelig en byrde, not), synes jeg godt at jeg desperat kan tillade mig, at forsøge at holde fast i det sidste af the summer spirit, og købe dem så snart lønnen tikker ind. Kunne sagtens se dem til et par læderbukser, på vej i byen, eventuelt akkompagneret med nogle glitter sokker.

Og mon ikke også de også får lov til at blive luftet lidt i et mildt efterårsvejr?

 

Catch you later, SBG

 

 

Hold dig opdateret ved at følge med på FB lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My First Time