Skin Care 101

Suede Love

 

 

Suede love


1. Madewell Ruskinds Jakke | 2. Balmain Top | 3. Charlotte Chesnais Øreringe | 4. Balenciaga Ruskinds Taske | 5. Julie Sandlau Armbånd | 6. Balenciaga Støvletter


Jeg ved det er et expensive sæt, men f.eks. Balmain trøjen er ikke så slem prismæssigt og i min verden, også et godt key-item, som kan hæve de fleste outfits en del og derfor er en god “investering”.

I mine øjne kan du sagtens “kun” have en balenciaga taske og køre fuld gina tricot eller H&M og stadig ligne en high-end chic. Det samme gælder smykker, sko og jakker. Det er helt klart der jeg helst ligger mine penge, fordi den slags items kan gå med mange forskellige outfits og derved kan man få en del outfits til at forekomme meget dyre og sammensatte end de nødvendigvis er.

Korte af det lange, ja det kan godt betale sig at skrabe sine mønter sammen til et dyrt accessorie, jakke eller sko, som i øvrigt kan bruges mange sæsoner i træk.

Men altså efterår skriger bare ruskind, og den brune ruskindsjakke og beige Balenciaga matcher alt for godt de brune blade, som efteråret akkompagneres med. Og outfittet er udelukkende til inspiration og jeg vil de kommende uger forsøge at lave et lidt mere budget venligt sæt, i samme stil.

 

Catch you later, SBG

Hold dig opdateret ved at følge med på FB lige HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skin Care 101