When you can't afford the fashion you really want + Budget talk

Moving out?

I weekenden har min kæreste og jeg været ude og kigge på lejlighed og jeg blev vildt inspireret til at sidde og lave lidt udflytnings-moodboards som jeg tænkte jeg lige vil dele med jer.

blue-dinning-16 blue-kitchen-16

Kan ikke fortælle så meget, men jeg tror måske vi har fundet lejligheden. Det er en lille 2-værelses på grænsen til Hellerup, som fremlejes et år, hvilket er en unik chance for min kæreste og jeg, til at flytte ud sammen og prøve af, om vi er klar til det. Da det, højst sandsynligt, kun er et år, er den heller ikke så dyr igen, hvilket klart er en af de største grunde til at vi vælger den.

I skal bare spørge ind omkring tingene på mine collager, har en del ting på dem, så har fravalgt at linke til dem alle. Undskylder at der har været lidt stille herinde, men har været sådan lidt inde og ude af sygdom på det sidste, så det har været lidt svært at finde kræfter til det hele.

Men kryds fingre for mig, og så håber jeg at det bliver starten på en masse fede interiør indlæg,

 

Catch you later – SBG

Hold dig opdateret ved at følge med på FB lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When you can't afford the fashion you really want + Budget talk